Desert Islere

de Mitinita in Dulciuri, 26 Feb 2019 | 3380 vizualizari

 

Fursecuri delicioase si fragede.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 500 g faina
  • Pentru crema:
  • 200 g unt 82%
  • 200 g zahar pudra
  • 3 lingurite cacao
  • Pentru decor:
  • glazura ciocolata neagra Dr Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Islere:

Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.

Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.

Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Crema

Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.

Glazura

Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.

Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.

Asamblare 

Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.

Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Islere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura