Choix-uri cu crema de vanilie

de Miha in Prajituri, 16 Aug 2009 | 13886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 2 cani faina
  • 500 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 6 oua
  • Pentru crema:
  • 2 plicuri Crem Ole
  • 500 ml frisca lichida
  • 300 ml lapte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choix-uri cu crema de vanilie:

Choix-urile le-am preparat dupa reteta de eclere.

Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea.
Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas.
Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.
Aluatul se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se coc la foc iute pentru 15 minute,apoi inca 10 minute la foc moderat.

Dupa ce s-au racit se taie capacele,care se glazureaza cu ciocolata.

Interiorul il umplem cu crema de vanilie,preparata conform indicatiilor de pe plic (se mixeaza praful de budinca cu laptele si frisca pana se obtine o crema consistenta)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Choix-uri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (4)

Miha 1

26.08.2009, 23:57

Ba o poti pune Anamaria,de ce nu?

Maria68 1

10.02.2013, 10:41

Delicioase choix-urile tale, Miha

Miha 1

10.02.2013, 14:06

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea