Choux a la creme

de zaharia_mihaela2005 in Prajituri, 12 Ian 2011 | 3810 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de pe blogul "bucatarasele vesele"

 

INGREDIENTE

Pt gogosele
  • o cana ulei
  • 2 cani apa
  • 2 cani faina
  • 7 oua
  • sare
Pt crema de vanilie
  • 650 ml lapte
  • 3 oua
  • 250 gr zahar
  • 125 gr faina
  • zahar vanilat
Pt ornat
  • 400 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Pt gogosele


Se fierbe apa cu uleiul si sareaapoi se adauga faina toata odatasi se amesteca bine. Se lasa sa se racoreasca apoi se adauga ouale unul cate unul.Se spriteaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se coc 15 minute la foc iute apoi se da focul mai mic si se mai coc 5 minute.


Pt crema


Ouale , zaharul si faina se amesteca si se subtiaza cu 200 ml de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Dupa ce a fiert se amesteca cu restul compozitiei, se pune si zaharul vanilatsi se fierbe in continuare pana se ingroasa.


Frisca se bate apoi se pune la frigider pana se raceste crema .


Se taie gogoselele ,se umplu cu crema si frisca si la sfarsit se pudreaza .


sursa: bucataraselevesele.blogspot.com

 

TIPS-URI

1

cana pe care am folosito pt  a masura cantitatile la gogosele avea 150 ml

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (70)

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 11:39

Cris2711 1

10.08.2012, 00:58

La multi ani Mihaela ani frumosi,sanatosi si plini de iubire si fericire iti doresc

zaharia_mihaela2005 1

10.08.2012, 14:18

Mersi mult Cris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada de biscuiti cu nuca de cocos