Choux a la creme

de Lau in Prajituri, 26 Mar 2012 | 4536 vizualizari

 

by criss

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri apa
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 4 oua
  • CREMA
  • 3 pua
  • 500 ml lapte
  • 6 linguri zahar
  • 3 linguri amidon
  • 1 vanilie
  • 100 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

Apa si untul se pun la fiert, cand incepe sa clocoteasca se ia de pe foc si se adauga toata faina. Se amesteca si se adauga ouale pe rand, nu se amesteca pana nu este incorporat  fiecare.

Se pune aluatul intr-un posh si se sprinteaza gogosi mai marisoare,se coc in cuptorul incalzit 25-30 min

Se lasa sa se raceasca bine

CREMA-ouale se amesteca cu zaharul,vanilia,amidonul si laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o budinca,. Cand s-a racit crema se amesteca cu 3 linguri de frisca batut(eu am pus 100 ml)

Se umplu cojile cu crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme