Choux a la creme cu frisca

de nadea68 in Dulciuri, 27 Mar 2014 | 4153 vizualizari

 

Bune de tot :))

 

INGREDIENTE

  • 125 g faina
  • 100 ml ulei
  • 250 ml apa
  • 3 oua
  • praf de sare
  • vanilie
  • 200 ml frisca lichida indulcita
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme cu frisca:

Intr-o oala punem la fiert,apa,uleiul si sarea.


Cand da in clocot,luam de pe foc si adaugam faina toata.Amestecam energic pana se omogenizeaza.


Punem iar pe foc mic si lasam pana aluatul se desprinde de pe fundul oalei.


Luam de pe foc si lasam la racit.Cand s-a racit un pic,adaugam ouale pe rand.amestecam dupa fiecare ou.


Luam o tava de cuptor ,asezam hartie de copt si cu pos facem gramajoare de aluat.


Lasam la cuptor 10 min la foc mare dupa care reducem focul si mai lasam 20-30 minute.


Cand sunt gata,le scoatem si le lasam la racit.


Intre timp batem frisca pana se intareste.


Taiem choux in doua si le umplem cu frisca.



 

TIPS-URI

1

umplutura o decideti voi,frisca,creme...

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

28.03.2014, 11:00

Una tot as vrea si eu dar cu mai putina frisca

MIUTA 1

28.03.2014, 12:27

nadea68 1

28.03.2014, 17:10

va multumesc mult pentru precieri si comentari

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme