Churros cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2017 | 871 vizualizari

 

Astazi m-am plimbat putin prin America Latina si, cum nu puteam sa vin cu mana goala, v-am adus un preparat delicios; unde mai pui ca e cu...branza, mai precis cu parmezan, asa ca daca sunteti fani, va astept cu drag! 

 

INGREDIENTE

  • 260 ml apa (plata de izvor)
  • 50 gr unt
  • 120 gr faina
  • 1 praf bunicel de sare
  • 1/2 lingurita pudra de Curry
  • 1/2lingurita boia dulce
  • 3 oua
  • 3 linguri parmezan razuit
  • ulei pentru prajit
  • parmezan extra pentru pudrat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Churros cu parmezan:

Apa se pune intr-un vas pe foc, se pune untul bucati, apoi sarea, boiaua si pudra de curry, se da un clocot, apoi se toarna toata faina dintr-o data, se trage vasul de pe foc, se amesteca bine si se muta aluatul intr-un vas pe care il vom pune in alt vas cu apa rece, pentru 5 minute.


Dupa 5 minute, se pun ouale pe rand si se mixeaza bine dupa fiecare, apoi si parmezanul.


Compozitia se muta intr-un pos gata pregatit, se formeaza churros direct deasupra tigaii cu ulei incins si se prajesc cu grija.


Nu am pus mai mult de 4 sau 5 bucati in tigaie intr-o sarja, apoi cand au fost gata, le-am scos pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.


Se pudreaza cu parmezan.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Churros cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

anca_rm 1

22.02.2017, 10:57

ce delicioase trebuie sa fie , pun reteta la fav ca poate intr-o zi le incerc

oanapl 1

22.02.2017, 16:57

Eu am fost foarte cumincioara. Vin si eu la o portie.

RuxyRux 1

25.02.2017, 00:31

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez milanez