Ciambellone cu anason si lamaie

de aura78 in Prajituri, 29 Mar 2014 | 1458 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -200 g faina
  • -180 g zahar
  • -100 g unt
  • -1/2 pahar lapte
  • -1 lingura anason
  • -coaja rasa de la o lamaie netratata
  • -4 galbenusuri
  • -3 albusuri
  • -1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciambellone cu anason si lamaie:

Mixeaza galbenusurile cu zaharul. Adauga untul topit (rece), laptele, anasonul, coaja rasa de lamaie, faina si praful de copt, cernute. La sfarsit adauga albusurile de oua mixate cu un vf de cutit de sare. Pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pe care in prealabil ai uns-o cu unt si ai tapetat-o cu faina in ploaie. Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute, depinde de cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciambellone cu anason si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

30.03.2014, 10:57

Mmm ce buna

aura78 1

30.03.2014, 16:46

Multumesc

aura78 1

30.03.2014, 16:48

Da, Corinuta este o specie de chec.Depinde de tava in care alegi sa faci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plumcake cu ricotta si lamaie