Ciambellone cu anason si lamaie

de aura78 in Prajituri, 29 Mar 2014 | 1130 vizualizari

 

SIMPLU SI BUN

 

INGREDIENTE

  • -200 g faina
  • -180 g zahar
  • -100 g unt
  • -1/2 pahar lapte
  • -1 lingura anason
  • -coaja rasa de la o lamaie netratata
  • -4 galbenusuri
  • -3 albusuri
  • -1 praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciambellone cu anason si lamaie:

mixeaza galbenusurile cu zaharul. Adauga untul topit (rece), laptele, anasonul, coaja rasa de lamaie, faina si praful de copt, cernute. La sfarsit adauga albusurile de oua mixate cu un vf de cutit de sare. Pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pe care in prealabil ai uns-o cu unt si ai tapetat-o cu faina in ploaie. Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 de minute, depinde de cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciambellone cu anason si lamaie" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

30.03.2014, 10:57

Mmm ce buna

aura78 1

30.03.2014, 16:46

Multumesc

aura78 1

30.03.2014, 16:48

Da, Corinuta este o specie de chec.Depinde de tava in care alegi sa faci

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Chec parfumat cu lamaie si unt