Prajitura cu dovleac

de jolygina in Prajituri, 2 Aug 2010 | 6899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de margarina
  • 250gr cana de zahar
  • un   praf de copt
  •  zahar vanilat
  • coaja de la o portocala si o lamaie
  • un dovleac placintar
  • scortisoara
  • cuisoare
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu dovleac:

se amesteca zaharul cu margarina si zaharul vanilat pana se topeste ,


e adauga oul dupa care punem faina care am amestecat-o cu praful de copt si framantam foarte bine

dupa ce am framantat-o o bagam putin in frigider si ne ocupam de dovleac

dovleacul il curatam si il dam pe razatoare si il calim putin, vreo 10-15 min

scoatem coca din frigider si o impartim in doua

o parte o intindem si o punem intr-o tava ,eu am pus-o intr-o tava rotunda, dupa care punem dovleacul ras si peste el punem o mana de zahar ,scortisoara ,cuisoarele ,coaja de la lamaie si portocala

dupa care cealalta coca o luam si o dam pe razatoare pe partea cea mare

o coacem la foc moderat 30-45min

dupa ce am scos-o din cuptor o pudram cu zahar si o lasam sa se raceasca

pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

02.08.2010, 13:07

Joly ce buna trebuie sa fie

lia maria 1

02.08.2010, 13:21

ce-mi plac mie placintele astea cu dovleac

Corinuta 1

03.08.2010, 00:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Amandine