Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cici-preparat din faina,apa si sare,care se fierb in apa in care s-a fiert fasolea
Se fierbe fasolea in apa cu sare. Dupa ce s-a fiert strecuram boabele de fasole, iar apa in care s-a fiert se pune deoparte.
Se pregatesc cici: intr-un vas se pune faina, sarea si apa cat cuprinde. Framantam pana obtinem un aluat elastic. Se ia cate o bucata de aluat si se intinde cat mai subtirel. Dupa ce i-am facut ii punem la fiert in apa de la fasole. Sunt gata in momentul in care se ridica la suprafata. Se scot pe o farfurie se pune peste ei sare/secretul gustului si putin ulei. Se amesteca bine. Se servesc calzi!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult