Ciocanele de pui cu fasole verde

de vero_closca in Pui, 24 Mar 2010 | 6831 vizualizari

 

o reteta foarte gustoasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciocanele de pui
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 pahar vin alb sec sau demi-sec de buna calitate
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cana supa de legume sau de pui
  • 1 kg fasole verde congelata
  • sare sau vegeta
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu fasole verde:

pulpitele le-am rumenit in putin ulei de masline dupa ce le-am condimentat cu sare si piper,apoi am adaugat un pahar de vin alb sec sau demisec,2-3 catei de usturoi si am lasat la foc mic sa se patrunda.
separat,incingi ulei in tigaie si pui un pachet de fasole verde congelata sa se caleasca.dupa ce s-a calit putin,adaugi o cana de supa de legume sau de pui(daca nu ai poti pune apa fierbinte),putina sare sau vegeta,cativa catei de usturoi zdrobiti si lasi la foc mic cu capac pana se inmoaie fasolea.
POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

24.03.2010, 14:39

foarte bun si frumos....................

vero_closca 1

24.03.2010, 15:36

multumesc...abia am descoperit acest "loc" minunat

nadina73 1

24.03.2010, 18:29

felicitari arata grozav de bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu fasole verde si sos de smantana