Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere

de Toamna07 in Pui, 9 Iun 2012 | 4083 vizualizari

 

Cateodata am impresia ca toate retetele incep cu un cliseu : cea mai buna, delicioasa...dar reteta asta trebuie sa o incercati pentru ca veti fi uimiti de gustul extraordinar pe care il da prosciutto carnii de pui .

 

INGREDIENTE

Ingrediente :

  • 10 ciocanele de pui
  • 10 fasii de prosciutto crudo
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 500 ml de bere blonda
  • ulei de masline
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • rozmarin
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere:

Pentru o savoare deosebita incercati sa folositi doar prosciutto crudo ;in nici un caz mezel fiert .
Pregatim o tava de copt si o stropim cu ulei de masline.Asezam ciocanelele ,le stropim si pe ele cu putin ulei de masline ,imprastiem cateii de usturoi printre ele, turnam berea si acoperim tava cu folie de aluminiu . Dam la cuptor pentru 30 de minute acoperita si inca 30 de minute descoperita pana se rumenesc . Prosciutto se va lipi de ciocanele, va deveni crocant si gustul de afumat va patrunde carnea.
Eu am pus in tava si cateva ciuperci brune cu sare si putin unt in palarie. 

Serviti cu multa salata verde !
 

 

RETETA IN IMAGINI

Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere-0
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere-1
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere-2
Ciocanele de pui cu prosciutto crudo si bere-3

COMENTARII (17)

zaharia_mihaela2005

zaharia_mihaela2005 1

18.06.2012, 22:46

Delicioase

Toamna07

Toamna07 1

19.06.2012, 10:29

Pupici pentru voi !

Mihaelar , berea a curs garla
dar nu puteam sa instig la alocool, doar suntem niste doamne !

Angelina_Elena

Angelina_Elena 1

23.08.2012, 21:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!