Ciocanele de pui la cuptor si cartofi cu marar

de Oana in Mancare copii, 29 Apr 2009 | 23616 vizualizari

 

Le-am pregatit rapid pentru cina lui Vladut. O mancare usoara si neaparat cu carne :)

 

INGREDIENTE

  • doua ciocanele de pui
  • ceapa verde uscata
  • cimbru
  • busuioc
  • putin praf de usturoi
  • o foaie de dafin
  • putina boia dulce
  • putina sare
  • ulei de masline
  • 2 cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui la cuptor si cartofi cu marar:

Am pus  ciocanelele de pui intr-un vas de iena, le-am condimentat, am pus un pahar cu apa si am bagat vasul acoperit la cuptor.

Intre timp am fiert in coaja cartofii, iar cand au fost gata i-am curatat si i-am taiat rondele. Cand am scos vasul de iena din cuptor, am pus cartofii in zeama si am lasat acoperit 15 minute. Apoi am presarat marar proaspat (nu prea mult, ca nu-i place verdeata )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui la cuptor si cartofi cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papa bun pentru piticii mofturosi (cu oua de prepelita)