Friganele cu nuca si miere

de Angelina_Elena in Mancare copii, 22 Iun 2013 | 3127 vizualizari

 

Foarte bune si rapide!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de paine
  • 5 linguri lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura smantana
  • jumate lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • ulei
  • miere
  • nuca macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu nuca si miere:

Avem nevoie de o forma pentru decupat painea(eu am decupat in forma de inimioara).


Intr-un bol am pus ouale, praful de sare, zaharul, laptele, smantana si am amestecat cu un tel.


Inmuiem fiecare bucatica de paine in acest amestec, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.


Rumenim inimioarele pe ambele parti apoi le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.


Le ungem cu miere si presaram nuca macinata pe deasupra.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu nuca si miere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Angelina_Elena 1

23.06.2013, 16:30

mybella 1

25.06.2013, 22:26

delicioase....

Angelina_Elena 1

25.06.2013, 23:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita cu lapte si ou