Ciocanele de pui umplute

de marinicayou10 in Pui, 12 Feb 2012 | 5085 vizualizari

 

La fel ca toti si eu sunt cam satula de acelasi simplu gust de pui...asa ca am zis sa incerc ceva mai diferit putin de simplul ciocanel de pui prajit sau copt
Am vazut intr-o zi la 'Cireasa De Pe Tort' ,pulple de pui umplute dar erau diferite fata de ce am facut eu
Au iesit foarte bune si sper sa incercati si voi :)

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 2 cepe mici
  • jumatate de cutie ciuperci dar sunt mai bune cele proaspete
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • o lingura mare de smantana grasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

In primul rand luam un ciocanel si cu partea netaioasa a cutitului lovim tare osul de la capat ( vedeti in poza). Dupa ce s-a spart osul, ridicam pielea fara sa o rupem si taiem ciocanelul de la osul spart.(vedeti in poza). Dupa aceea dezosam ciocanelul. Procedam cu toate la fel. Dupa ce am terminat de dezosat toate cele 6 ciocanele, tocam carnea. O amestecam cu ceapa tocata marunt, usturoi, ciuperci tocate, sare, piper, oregano si smantana si amestecam bine. Luam pielea ciocanelului si o umplem la loc cu pasta de carne. Ungem o tava si asezam ciocanelele cu umplutura pe marginea tavii ca sa protejeze umplutura si sa nu iasa. Le ungem cu ulei, punem putina sare si piper si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos.


Sunt delicioase si merg cu piureu de cartofi, orez sau orice fel de salata. Incercati

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

VERONICA2607 1

13.02.2012, 19:08

la favorite cu ea...

marinicayou10 1

13.02.2012, 21:50

Multumesc ma bucur ca va place

adela_64 1

06.11.2014, 13:42

wow cw bine arata?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta