Ciocanele de pui umplute

de angyb in Pui, 2 Mai 2012 | 1685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ciocanele de pui desosate
  • 1 cutie de ciuperci
  • 150 g prosciutto cotto
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1/2 pahar de vin
  • 1 pahar pasta de rosii
  • 1/2 pahar de apa
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele de pui umplute:

Taiati cubulete prosciutto cotto si prajiti un pic dupa care adaugati ceapa si gogosarul taiate marunt. Cand s-au calit adaugati ciupercile (taiate marunt si ele) dupa care adaugati vinul. Cand vinul s-a evaporat adaugati 1/2 din pasta de rosii si lasati sa fiarba pana cand se ingrosa.


Ciocanelele se bat si se condimenteaza. Umplutura obtinuta se intinde peste ciocanelele batute dupa care se ruleaza.


Intr-o tava se pune putin ulei restul de pasta de rosii si paharul de apa si apoi rulourile de pui.Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor aproximativ o ora.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

iri_iri 1

02.05.2012, 22:55

bune,bune rauuuuuuuu

angyb 1

03.05.2012, 08:39

multu cocolina,iri

pity19 1

05.03.2015, 02:58

Merita incercate! Desigur cu parizer slab!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta