Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere

de Angelina_Elena in Pui, 5 Iul 2014 | 1981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • bere
  • oregano
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.


Ii punem la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem la rumenit in tigaie.


Ii saram dupa gust si ii scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.


Ouale le amestecam cu faina si incepem sa adaugam treptat berea pana obtinem un aluat mai gros ca cel de clatite.


Condimentam cu sare, piper, boia iute si oregano dupa gust.


Pieptul de pui il taiem felii, il condimentam cu putina sare si piper. Trecem fiecare bucata prin aluatul precedent si le rumenim frumos in tigaie. Le scoatem si pe acestea pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.


Servim alaturi de o salata de legume si sos de iaurt cu usturoi.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

alilianaa 1

05.07.2014, 23:12

tare bun!

mirela0911 1

06.07.2014, 09:36

Mi-ar placea asa ceva la pranz!

xana 1

06.07.2014, 11:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in compozitie de mustar