Pui cu susan

de -Miti- in Pui, 8 Mar 2012 | 4441 vizualizari

 

Anul asta cam tot intr-o mancare asiatica am tinut-o:D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare,
  • 2 linguri seminte de susan
  • Pentru marinat:
  • 1/2 lingurita ulei de susan,
  • 1/4 lingurita zahar,
  • sare,
  • piper alb
  • Aluat pentru prajit:
  • 50 gr faina,
  • 1 ou,
  • 100 ml apa,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 3 linguri amidon,
  • sare,
  • o lingura de ulei
  • Pentru sos:
  • 2 linguri miere,
  • 1 lingura zahar,
  • 2 linguri ketchup,
  • 1 lingura otet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu susan:

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu ingredientele pentru marinata. Se lasa deoparte 30 de minute.


Intre timp se amesteca ingredientele pentru aluatul in care vor fi prajite bucatile de pui.


Intr-un wok se incalzeste uleiul. Bucatile de pui se dau una cate una prin aluat si se prajesc pe rand,avand grija sa lasam spatiu intre bucatile pe care le prajim. Se aseaza bucatile pe un servetel absorbant si se continua cu restul.


Dupa ce ati terminat,adaugati in wok ingredientele pentru sos si incalzitile,apoi adaugati bucatile de pui si amestecati ca sa fie sos peste tot.


Presarati cu seminte de susan si serviti cu orez simplu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

T I M E A 1

09.03.2012, 18:36

super bine arata! si imi place puiul cu susan

RuxyRux 1

09.03.2012, 19:28

Ce-mi plac plimbarile tale prin meniurile asiatice! Minunat Miti! O primavara incantatoare iti doresc

laviuzzza 1

11.05.2012, 18:13

Mierea incalzita peste 40 de grade e toxica, nu am mai gatit sosuri cu miere, imi poti spune exact cat ai lasato pe foc? Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui Shanghai