Pui cu susan

de Adinuta san in Pui, 8 Mar 2012 | 5090 vizualizari

 

Anul asta cam tot intr-o mancare asiatica am tinut-o:D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare,
  • 2 linguri seminte de susan
  • Pentru marinat:
  • 1/2 lingurita ulei de susan,
  • 1/4 lingurita zahar,
  • sare,
  • piper alb
  • Aluat pentru prajit:
  • 50 gr faina,
  • 1 ou,
  • 100 ml apa,
  • 1 lingurita praf de copt,
  • 3 linguri amidon,
  • sare,
  • o lingura de ulei
  • Pentru sos:
  • 2 linguri miere,
  • 1 lingura zahar,
  • 2 linguri ketchup,
  • 1 lingura otet,
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu susan:

Se taie pieptul de pui in cubulete si se amesteca impreuna cu ingredientele pentru marinata. Se lasa deoparte 30 de minute.


Intre timp se amesteca ingredientele pentru aluatul in care vor fi prajite bucatile de pui.


Intr-un wok se incalzeste uleiul. Bucatile de pui se dau una cate una prin aluat si se prajesc pe rand,avand grija sa lasam spatiu intre bucatile pe care le prajim. Se aseaza bucatile pe un servetel absorbant si se continua cu restul.


Dupa ce ati terminat,adaugati in wok ingredientele pentru sos si incalzitile,apoi adaugati bucatile de pui si amestecati ca sa fie sos peste tot.


Presarati cu seminte de susan si serviti cu orez simplu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

T I M E A 1

09.03.2012, 18:36

super bine arata! si imi place puiul cu susan

RuxyRux 1

09.03.2012, 19:28

Ce-mi plac plimbarile tale prin meniurile asiatice! Minunat Miti! O primavara incantatoare iti doresc

laviuzzza 1

11.05.2012, 18:13

Mierea incalzita peste 40 de grade e toxica, nu am mai gatit sosuri cu miere, imi poti spune exact cat ai lasato pe foc? Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu susan si pesmet la cuptor