Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi

de Bya Ralu in Pui, 26 Ian 2013 | 2705 vizualizari

 

A iesit foarte aromat si foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe mari de pui
  • 6 catei de usturoi
  • lapte
  • 1/2 ceapa alba
  • vin rosu
  • busuioc,piper alb,maghiran
  • 1 lingurita curry
  • ulei de masline cu busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi:

Pulpele de pui se pun impreuna cu laptele intr-o farfurie adanca. Se acopera cu o folie alimentara si se lasa in frigider cel putin 1 ora (asa carnea e mai frageda). Se scot din lapte se pun pe un servet de hartie, se sterg si se pun intr-o tava termorezistenta. Se stropesc cu ulei de masline pe o parte si pe alta, se presara busuioc, piper, maghiran si curry. Se pune apa suficienta, se adauga si vinul rosu, punem usturoiul strivit si ceapa taiata feliute subtiri. Se lasa in cuptor circa 45 minute(depinde de cuptor) pana se rumeneste pielea.


Se serveste cu piure de cartofi si mujdei de usturoi sau muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

Bya Ralu 1

27.01.2013, 17:37

sebirizescu 1

27.01.2013, 22:45

bun

Bya Ralu 1

27.01.2013, 22:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)