Ciocolata "After eight" de casa

de Catalina L in Dulciuri, 5 Aug 2015 | 3567 vizualizari

 

After eight de casa- yammmm........Ati incercat ?

 

INGREDIENTE

pentru 18 ciocolatele:

  • 150 gr de ciocolata amaruie Nestle
  • bomboane Lutti Menthise (18 bomboane)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata "After eight" de casa:

Topiți ciocolata în bain marin sau la cuptorul cu microunde..

Puneti primul strat de ciocolată.

Se da la frigider timp de 20 minute.

Verificati apoi c-ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti-le si puneti din nou la frigider.

Sfaramati bomboanele de menta cu palma si amestecati-le toate intr-un bol.

Nivelati suprafața și dati la frigider pentru cel putin 6 ore.

Indepartati marginile cand le scoateti din forma.

Se pastreaza la rece.

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

cand ati pus primul strat de ciocolata, verificati cand le scoateti din frigider ca ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti-le si puneti din nou la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata "After eight" de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa, cu alune de padure si stafide