Ciocolata de casa

de rodicamaria in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 2086 vizualizari

 

Dupa Laura-Mimmi.

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte praf
  • 250 g zahar
  • 125 g unt
  • 125 ml apa
  • 5 linguri cacao(sa fie cat mai neagra,a mea nu a fost)
  • 2 linguri nuca cocos
  • esenta de rom(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem la fiert apa cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.Luam de pe foc si adaugam untul si amestecam pana se topeste complet.


Laptele praf il amestecam cu cacaua si nuca de cocos,apoi adaugam lichidul si amestecam bine sa nu ramana cocoloase de lapte praf nedizolvate.Adaugam si esenta de rom.


Punem in forme si dam la frigider.

 

TIPS-URI

1

Cacaua care am avut-o eu(de la Carrefour tip no.1) nu este asa neagra.Nu am stiut.Drept urmare ciocolata mea e mai deschisa la culoare,dar gustul este foarte bun.

2

Puteti adauga nuci sau migdale taiate,stafide inmuiate in rom,visine din visinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionela2682 1

17.12.2011, 21:28

foarte,foarte,foatre fain

Rocsi 1

17.12.2011, 22:45

Si eu vreau sa fac de sarbatori!!!

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu nuci