Ciocolata de casa

de rodicamaria in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 3686 vizualizari

 

Dupa Laura-Mimmi.

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte praf
  • 250 g zahar
  • 125 g unt
  • 125 ml apa
  • 5 linguri cacao(sa fie cat mai neagra,a mea nu a fost)
  • 2 linguri nuca cocos
  • esenta de rom(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem la fiert apa cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.Luam de pe foc si adaugam untul si amestecam pana se topeste complet.

Laptele praf il amestecam cu cacaua si nuca de cocos,apoi adaugam lichidul si amestecam bine sa nu ramana cocoloase de lapte praf nedizolvate.Adaugam si esenta de rom.

Punem in forme si dam la frigider.

TIPS-URI

1

Cacaua care am avut-o eu(de la Carrefour tip no.1) nu este asa neagra.Nu am stiut.Drept urmare ciocolata mea e mai deschisa la culoare,dar gustul este foarte bun.

2

Puteti adauga nuci sau migdale taiate,stafide inmuiate in rom,visine din visinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa