Ciocolata de casa

de rodicamaria in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 2678 vizualizari

 

Dupa Laura-Mimmi.

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte praf
  • 250 g zahar
  • 125 g unt
  • 125 ml apa
  • 5 linguri cacao(sa fie cat mai neagra,a mea nu a fost)
  • 2 linguri nuca cocos
  • esenta de rom(dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa:

Punem la fiert apa cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul.Luam de pe foc si adaugam untul si amestecam pana se topeste complet.


Laptele praf il amestecam cu cacaua si nuca de cocos,apoi adaugam lichidul si amestecam bine sa nu ramana cocoloase de lapte praf nedizolvate.Adaugam si esenta de rom.


Punem in forme si dam la frigider.

 

TIPS-URI

1

Cacaua care am avut-o eu(de la Carrefour tip no.1) nu este asa neagra.Nu am stiut.Drept urmare ciocolata mea e mai deschisa la culoare,dar gustul este foarte bun.

2

Puteti adauga nuci sau migdale taiate,stafide inmuiate in rom,visine din visinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

ionela2682 1

17.12.2011, 21:28

foarte,foarte,foatre fain

Rocsi 1

17.12.2011, 22:45

Si eu vreau sa fac de sarbatori!!!

MotanLaOale 1

18.12.2011, 23:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in foi de napolitana