Ciocolata de casa cu musli

de amalia01 in Dulciuri, 22 Ian 2015 | 905 vizualizari

 

Care este cel mai bun desert facut in casa? CIOCOLATA!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 400 g zahar
  • 150 ml apa
  • 75 g unt
  • 3 linguri de cacao Dr. Oetker
  • 1 lingurita esenta de rom Dr. Oetker
  • 100 g musli Vitalis Dr. Oetker
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu musli:

Pregatesti formele de briose si le ungi cu unt.


Zaharul si apa se pun la foc intr-o oala suficient de mare, pana cand se transforma intr-un sirop care "se leaga" in fir subtire.


Adaugi untul si cacaoa, amestecand cu un tel.


Torni laptele praf in ploaie, amestecand energic cu telul, ca sa nu se formeze cocoloase.


Stingi focul si adaugi esenta de rom si musli.


Cat este calda, asezi compozitia in forme si dai la rece.


Savurezi si...te lingi pe degete...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu musli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anca_rm 1

23.01.2015, 09:04

ce idee

elucubratiiculinare 1

23.01.2015, 15:10

ce bun

Rocsi 1

24.01.2015, 22:20

Imi place enorm!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pancakes cu banane