Ciocolata de casa cu pasta de alune

de RuxyRux in Dulciuri, 25 Aug 2015 | 1539 vizualizari

 

Periculos de delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr lapte praf
  • 200 ml apa
  • 475 g zahar brun
  • 1 borcanel pasta de alune( 4 feluri amestec, de la Plafar, marca Rapunzel)
  • vanilie
  • esenta de rom
  • 5 linguri cacao cu varf
  • 250 g unt gras( 85%)
  • alune de padure (optional)
  • unt pentru uns tava
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu pasta de alune:

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul pentru fix 9 minute.


Se trage vasul deoparte, se pune vanilia, esenta de rom si untul si se amesteca bine, astfel incat sa se topeasca, se adauga pasta de alune si se continua amestecarea ca sa se omogenizeze compozitia.


Se pune laptele praf si cacaoa intr-un vas mai larg si se toarna deasupra compozitia lichida, amestecand foarte bine.


Ungem cu unt o tava dreptunghiulara (Yena) si punem amestecul de ciocolata.


Vom lasa ciocolata la temperatura camerei pentru doua ore si apoi o vom manca cu pofta mare! :))))......e nebuna de buna! Daca doriti ii puteti adauga si alune intregi...eu le-am mancat alaturi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu pasta de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

RuxyRux 1

28.08.2015, 11:00

Multumesc Moku!

Satisfyyourcravings 1

28.08.2015, 13:14

Imi place!

RuxyRux 1

07.10.2015, 22:22

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu stafide si rom