Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

de cristi2 in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 2083 vizualizari

 

Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

 

INGREDIENTE

  • 500g lapte praf Raraul,
  • 500g zahar tos,
  • un pachet de unt,
  • 100g apa,
  • 4 linguri cacao amara,
  • visine insiropate Fabbri,
  • optional 1 sticluta esenta rom

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri:

Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale cocoloase.Se scurg visinele din sirop si se adauga jumate din ele in compozitie amestecand usor cu o lingura de lemn.Se tapeteaza o tava cu unt si lapte praf si se intinde compozitia.La final se orneaza cu visinele ramase dupa placere.Se lasa la rece cca.24 de ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

19.02.2012, 19:47

cristi2 1

20.02.2012, 10:04

multam tuturor de urari si aprecieri !!!!sa vorbesc cu iubita-mi sotie sa vad ce bunatati mai face !!!!

diaconta 1

20.02.2012, 10:13

asa sa faci Cristi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa cu zdrente

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu alune de padure