Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

de cristi2 in Dulciuri, 19 Feb 2012 | 1984 vizualizari

 

Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri

 

INGREDIENTE

  • 500g lapte praf Raraul,
  • 500g zahar tos,
  • un pachet de unt,
  • 100g apa,
  • 4 linguri cacao amara,
  • visine insiropate Fabbri,
  • optional 1 sticluta esenta rom

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri:

Intr-o craticioara se pune apa si zaharul.Se fierbe la foc mic pana incepe sa clocoteasca apoi se adauga untul amestecand continuu pana se omogenizeaza.Se ia craticioara de pe foc si se adauga laptele praf cernut ,cacaoa,esenta(optional)amestecand cu mixerul pentru a elimina eventuale cocoloase.Se scurg visinele din sirop si se adauga jumate din ele in compozitie amestecand usor cu o lingura de lemn.Se tapeteaza o tava cu unt si lapte praf si se intinde compozitia.La final se orneaza cu visinele ramase dupa placere.Se lasa la rece cca.24 de ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu visine insiropate Fabbri" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

iri_iri 1

19.02.2012, 19:47

cristi2 1

20.02.2012, 10:04

multam tuturor de urari si aprecieri !!!!sa vorbesc cu iubita-mi sotie sa vad ce bunatati mai face !!!!

diaconta 1

20.02.2012, 10:13

asa sa faci Cristi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu alune de padure