Cui nu-i place ciocolata ?
Punem apa cu zaharul si zeama de lamaie pe foc .
In momentul in care incepe sa fiarba mai lasam pe foc 6-7 minute pana cand compozitia are aspectul unui sirop.
Separat cernem laptele praf si il impartim in doua parti egale.
Cernem ci cacao si o punem intr-o parte de lapte praf.
Luam siropul de pe foc, adaugam untul taiat cubulete si amestecam foarte bine pana se topeste tot untul.
Impartim siropul in doua parti egale.
Intr-o parte de sirop dizolvam cafeau solubila si turnam peste laptele praf fara cacao .
Turnam siropul peste ingredientele uscate si amestecam bine sa nu ramana cocoloase. Intr-o parte punem fructele de goji , iar in cealalata fulgi de migdale si omogenizam ..
Tapetam o tava mica cu hartie de copt, sau forme de silicon .
Turnam ciocolata neagra , o nivelam , turnam si ciocolata cu cafea , nivelam din nou si o lasam la racit .
Dam la rece pentru 2-3ore sau peste noapte iar apoi putem portiona dupa preferinta
1
numarul de portii depinde de cat mananca fiecare :d
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro