Ciocolata de casa in foi de napolitane

de adnia in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 200 g zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf 
  • esentele preferate (de data asta am pus rom si scortisoara)
  • 3 foi de napolitane mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in foi de napolitane:


Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul Am adaugat esenta de rom si scortisoara, dupa care am amestecat bine. Urmatorul pas a fost sa adaug treptat lapte praf, obtinand astfel o compozitie moale pe care am impartit-o in doua.


Am turnat jumatate din ciocolata calda pe o foaie de napolitana, am acoperit cu alta foaie si am turnat cealalta jumatate de ciocolata calda. Din nou am acoperit totul cu o foaie de napolitana, am asezat o greutate deasupra si am dat la rece.


Le-am taiat a doua zi.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diana_k 1

15.01.2013, 09:38

delicioase napolitanele

crystynam 1

11.07.2013, 13:03

ok,dar cu cacaua ce fac?Nu prea e descrisa corect reteta...
Am sa amestec laptele praf cu cacaua si apoi le adaug.Sper ca e ok asa

babi5 1

05.09.2013, 17:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa