Ciocolata de casa in foi de napolitane

de adnia in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 7992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml apa
  • 200 g zahar
  • 50 gr. cacao
  • 100 g unt
  • 250 g lapte praf 
  • esentele preferate (de data asta am pus rom si scortisoara)
  • 3 foi de napolitane mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in foi de napolitane:


Am fiert apa cu zaharul pana s-a leagat siropul. Am stins focul si am adaugat untul si am amestecat totul pana s-a topit untul Am adaugat esenta de rom si scortisoara, dupa care am amestecat bine. Urmatorul pas a fost sa adaug treptat lapte praf, obtinand astfel o compozitie moale pe care am impartit-o in doua.


Am turnat jumatate din ciocolata calda pe o foaie de napolitana, am acoperit cu alta foaie si am turnat cealalta jumatate de ciocolata calda. Din nou am acoperit totul cu o foaie de napolitana, am asezat o greutate deasupra si am dat la rece.


Le-am taiat a doua zi.


Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diana_k 1

15.01.2013, 09:38

delicioase napolitanele

crystynam 1

11.07.2013, 13:03

ok,dar cu cacaua ce fac?Nu prea e descrisa corect reteta...
Am sa amestec laptele praf cu cacaua si apoi le adaug.Sper ca e ok asa

babi5 1

05.09.2013, 17:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa