Gogosi cu glazura de ciocolata

de maria_claudia in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 3158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 25gr drojdie,
  • 150ml lapte,
  • 150gr zahar,
  • un ou,
  • 1praf de sare,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • ulei,
  • 100gr ciocolata alba,
  • 100gr ciocolata neagra(topita) ptr glazura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu glazura de ciocolata:

Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Pe o planseta pudrata cu faina se intinde o foaie, apoi se decupeaza cu paharul cercuri. Se mai lasa 10min la crescut, apoi se prajesc in uleiul bine incins. Cand s-au racit se glazureaza cu ciocolata topita dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

La Ancuta

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:18

mai ai si pentru mine?

kamy

kamy 1

07.10.2010, 16:01

5f

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:28

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!