Gogosi cu glazura de ciocolata

de maria_claudia in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 3676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 25gr drojdie,
  • 150ml lapte,
  • 150gr zahar,
  • un ou,
  • 1praf de sare,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • ulei,
  • 100gr ciocolata alba,
  • 100gr ciocolata neagra(topita) ptr glazura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu glazura de ciocolata:

Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.


Pe o planseta pudrata cu faina se intinde o foaie, apoi se decupeaza cu paharul cercuri. Se mai lasa 10min la crescut, apoi se prajesc in uleiul bine incins. Cand s-au racit se glazureaza cu ciocolata topita dupa preferinte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

07.10.2010, 13:18

mai ai si pentru mine?

kamy 1

07.10.2010, 16:01

5f

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:28

delicioase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu dulceata de lapte

ieri la 21:35

Dulceata (chutney) cu pere si condimente

ieri la 20:40

Salata de boeuf

de Oana 9

ieri la 17:41

RETETA RECOMANDATA
Musuroi ciocolatos