Ciocolata neagra cu migdale si merisoare

de alldaycooking in Dulciuri, 30 Iul 2012 | 5262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt de cacao
  • 50 gr cacao
  • 30 gr unt
  • extract de vanilie
  • 3-4 linguri miere
  • migdale
  • merisoare deshidratate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata neagra cu migdale si merisoare:

Untul de cacao l-am pus impreuna cu untul sa se topeasca pe baie de aburi. Nu am asteptat ca toate bucatile da fie topite, am luat de foc si am amestecat pana cand au fost topite integral toate bucatile de unt de cacao. Ideea e sa nu se incalzeasca prea mult amestecul. Am adaugat cacao si extract de vanilie si am amestecat foarte bine pentru a nu se forma cocoloase. In final am adaugat si mierea si am omogenizat bine compozitia.


Intr-o tava de silicon cu forme mici am asezat migdalele si merisoarele. Deasupra fructelor am pus ciocolata . Pentru ca am vrut sa obtin ciocolata rapid am asezat tava in congelator, iar dupa 30-45 de minute ciocolata era intarita.


Am scos ciocolata in forme si am pastrat-o la frigider, afara fiind deja foarte cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata neagra cu migdale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

alldaycooking 1

31.07.2012, 20:36

RuxyRux 1

01.08.2012, 18:44

Exceptional!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa cu alune de padure