Ciocolatoasa cu nuca

de brunetica in Prajituri, 15 Dec 2011 | 3252 vizualizari

 

Am vrut sa personalizez un pic ciocolatoasa si rezultatul e pe masura. DELICIOASA

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 300 g. ciocolata cu lapte
  • 70 g. unt
  • 200 ml.frisca lichida
  • miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolatoasa cu nuca:

Intr-o craticioara topim ciocolata cu untul si frisca, amestecam bine pana obtinem o crema. Miezul de nuca il prajim un pic intr-o tigaie.


Intr-o tava de chec tapetam cu folie alimentara si asezam o foaie de napolitana peste foaie asezam un strat generos de ciocolata, peste ciocolata asezam un strat de nuci, peste nuci o foaie de napolitana, si facem asa pana ultima foaie sa ramana simpla. Strangem folia peste prajitura si dam la frigider pentru 3-4 ore. Cand s-a intarit scoatem prajitura din tava si folia de pe prajitura . Se serveste .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolatoasa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

brunetica 1

16.12.2011, 10:51

merci Kami

brunetica 1

16.12.2011, 10:52

Adinuta e super incearco

brunetica 1

16.12.2011, 10:52

Vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Chinezoaica