Cioco-Muffins Dr. Oetker

de alice_frumi in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 7846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie mix pentru cioco-muffins
  • 3 oua
  • 150 ml ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cioco-Muffins Dr. Oetker:

Se preincalzeste cuptorul la 180 C. cele 12 forme din hartie de copt  se asaza intr-o tava dreptunghiulara. Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru briose si se adauga uleiul si ouale. Se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 2 minute. Din fulgii de ciocolata se pastreaza o lingura rasa pentru ornat, iar restul se incorporeaza usor cu telul in aluat. Cu ajutorul a doua linguri, se dozeaza aluatul, in cantitati egale in formele de copt. Fulgii de ciocolata ramsi se presara pe fiecare briosa in parte. se coc in partea din mijloc a cuptorului timp de 20-25 minute. Briosele se lasa la racit in formele de hartie pe un gratar.

         POFTA DULCE!!!!!!

TIPS-URI

1

Daca aluatul obtinut este prea uscat si se amesteca greu, puteti sa mai adaugati 4-5 linguri lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cioco-Muffins Dr. Oetker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu ciocolata umplute cu gem de afine