Ciolan afumat cu fasole verde

de Constelatialeu in Porc, 24 Sep 2014 | 5597 vizualizari

 

Pentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ciolan afumat nu prea mari (a fost porcul afurisit si n-a crescut)
  • cca 600 g fasole verde fideluta
  • 4 cepe rosii
  • 3 ardei rosii
  • 4 linguri de pasta bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu fasole verde:

Se taie in bucati mai mici ciolanul, se spala, se aseaza intr-un vas de yena se adauga o cana de apa si se da la cuptor, cca 1 ora, din cand in cand mai intoarcem bucatile de pe o parte pe alta si daca scade apa mai adaugam.


Separat taiem ceapa marunt, ardeiul in bucati potrivite, punem la fiert fasolica. Dupa ce s-a fiert fasolea o scurgem de apa. Punem o tigaie pe foc, adaugam putin ulei, lasam sa se incinga si apoi punem ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul. Adaugam pasta de tomate si fasolea fiarta, amestecam si mai lasam cca 10 min pe foc. Scoatem carnea din vasul de yena si in zeama care s-a lasat rasturnam tigaia cu fasole, apoi asezam bucatile si dam vasul la cuptor pentru 20 min.


Cam asta-i tot, ca alta inspiratie n-am avut...

 

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa adaugam sare pentru ca isi lasa ciolanul suficienta..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

T I M E A 1

24.09.2014, 20:44

:-b

Rocsi 1

24.09.2014, 20:50

Arata tareeee bine, as manca, dar n-am voie..Asa ca las portia mea pe mai departe!

anca_rm 1

25.09.2014, 10:05

wow

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole teci cu carne de porc