Ciorba ardeleneasca de porc

de Bya Ralu in Ciorbe, 27 Noi 2012 | 27281 vizualizari

 

a iesit o minunatie de ciorbita,sursa de inspiratie http://www.e-retete.ro/retete/ciorba-de-porc-ardeleneasca

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa alba
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 lingura orez
  • 1 lingura de bors maggic cu smantana
  • tarhon
  • vegeta,piper,leustean
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ardeleneasca de porc:

Se pune carnea de porc in apa la fiert. Legumele se dau pe razatoarea mare, ardeiul il taiem cubulete, iar ceapa o dam pe razatoarea mica si le punem in ulei de masline la calit. Se adauga 1 lingura de orez, se lasa cateva minute dupa care se adauga totul in oala de ciorba, adaugam si 2 linguri de vegeta, leustean si piper alb. Carnea cand a fiert se scoate si se taie cubulete. Intr-un castron se pune 1 lingura de faina, se subtiaza cu apa, dupa care se adauga cate 1 polonic de ciorba, se amesteca incet, se adauga si smantana si borsul maggic. Se adauga compozitia in oala de ciorba amestecandu-se incet. Se adauga tarhonul si putin otet(din tarhon). La sfarsit punem patrujelul proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ardeleneasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc