Ciorba de vara cu scarita afumata

de Valclaudia in Ciorbe, 5 Iul 2015 | 1086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mare
  • 1 borcan mix de legume (morcov, porumb si mazare)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 dovlecel mic
  • scarita afumata, cca 500 gr.
  • sare si piper dupa gust
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • apa rece, cca 1,5l-2l
  • verdeata proaspat tocata (leustean, telina si patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara cu scarita afumata:

Legumele se curata si se spala cu apa rece.


Punem 3 linguri de ulei in oala, adaugam ceapa tocata, ardeiul taiat fasii, morcovul taiat rondele, boabele de piper si cele de mustar si foaia de dafin.


Lasam la sotat legumele in jur de 5 minute, adaugam scarita afumata taiata bucati, punem apa rece si acoperim oala lasand ciorba sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.


Adaugam dovlecelul trecut prin robot si legumele din borcan, mai fierbem ciorba cca 15 minute, apoi oprim focul, presaram verdeata tocata marunt si dupa ce lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara cu scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

05.07.2015, 19:41

ce-mi place

Gicuta69 1

06.07.2015, 08:29

Buna, buna!

Rocsi 1

06.07.2015, 22:03

Este atat de gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc