Ciorba cu afumatura si cartofi

de Rahela Velicu in Ciorbe, 10 Mai 2016 | 3069 vizualizari

 

Cea mai gustoasa ciorba! Cu siguranta va va incanta si pe voi! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-cu-afumatura-si-cartofi/

 

INGREDIENTE

  • 500 g afumatura
  • 4-5 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • 50 g ulei
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura si cartofi:

Se taie ceapa marunt, iar morcovul se da prin razatoarea mare.Se pun la calit impreuna in 50 g ulei. Se lasa cateva minute, dupa care se adauga si afumatura taiata felii.

Se lasa pana cand incepe ceapa sa se aureasca putin, nu sa se prajeasca si apoi se adauga 2 cani de apa si cartofii taitai cuburi si se lasa la fiert aprox. 40-50 de minute.

Mai adauagam 1-2 cani de apa sau cat este nevoie.

Cand este gata, se face un amestec din smantana si cele 2 linguri de faina,  se adauga cateva linguri din ciorba fierbinte si se amesteca bine. Se adauga smantana in ciorba,  leusteanul si se mai lasa 1-2 minute la foc mic si se stinge focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si 1 galbenus de ou in smantana.

2

Puteti adauga si 1 ardei gras rosu la calit impreuna cu ceapa si cu morcovul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rahela Velicu 1

11.05.2016, 16:34

Rocsi 1

11.05.2016, 20:36

Este o ciorbita ce imi place tare mult!

Panacris 1

21.05.2016, 22:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taietei de casa