Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cea mai gustoasa ciorba! Cu siguranta va va incanta si pe voi! Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-cu-afumatura-si-cartofi/
Se lasa pana cand incepe ceapa sa se aureasca putin, nu sa se prajeasca si apoi se adauga 2 cani de apa si cartofii taitai cuburi si se lasa la fiert aprox. 40-50 de minute.
Mai adauagam 1-2 cani de apa sau cat este nevoie.
Cand este gata, se face un amestec din smantana si cele 2 linguri de faina, se adauga cateva linguri din ciorba fierbinte si se amesteca bine. Se adauga smantana in ciorba, leusteanul si se mai lasa 1-2 minute la foc mic si se stinge focul.
Pofta buna!
1
Puteti adauga si 1 galbenus de ou in smantana.
2
Puteti adauga si 1 ardei gras rosu la calit impreuna cu ceapa si cu morcovul.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult