Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 21 Aug 2014 | 13508 vizualizari

 

Astazi am facut o ciorbita tare buna pentru BBk. Sigur a fost buna pentru ca a papat mult si a mai vrut "UNU" :D

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare de pui
  • 2 cepe mici
  • un morcov
  • un pastarnac
  • dovlecel
  • un cartof potrivit
  • cateva rosii mici
  • radacina de telina
  • un ardei gras verde/galben mic
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • o mana cu taietei de casa (uscati)
  • 100 ml suc de rosii
  • sare dupa gust
  • 300 ml bors de casa (umplut cu tarate)
  • verdeturi proaspete: leustean, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa:

Fierbem aripioarele in 2 litri de apa (adunand spuma formata de fiecare data cand este necesar).


Adaugam legumele tocate dupa plac si le fierbem impreuna cu aripioarele.


Saram dupa gust, acrim cu bors si coloram cu suc de rosii.


Fierbem pana ce da in clocot, moment in care adaugam taieteii.


Oprim focul dupa 2-3 minute si presaram verdeturile tocate marunt.


Se serveste calda. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cantitatile legumelor sunt optionale.

2

TĂIEȚÉI s. m. pl. Aluat nedospit făcut din faină, apă, sare (și ouă) tăiat în șuvițe lungi și subțiri, care se fierb în supă sau se gătesc cu brânză, cu nuci etc. [Var.: tăițéi s. m. pl.] – Tăiați (pl. lui tăiat, part. lui tăia) + suf. -ei (după it. tagliatelli). Sursa prima care am avut-o la indemana http://dexonline.ro/definitie/t%C4%83ie%C8%9Bei

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Rocsi 1

26.08.2014, 18:45

Ce imi place

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:15

MotanLaOale 1

01.09.2014, 13:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

de RODIMUR 7

ieri la 22:26

Pizza Quattro Formaggi

de RODIMUR 7

ieri la 16:46

Batoane de ovaz cu capsuni si afine sau Strawberry, blueberry oatmeal vegan bars

ieri la 12:28

Pizza Margherita

de RODIMUR 7

pe 25.02 la 22:02

RETETA RECOMANDATA
Bors cu spanac