Ciorba de castraveti murati

de Valclaudia in Ciorbe, 8 Feb 2014 | 8643 vizualizari

 

de cand am vazut reteta asta aici http://www.bucataras.ro/retete/supa-de-castraveti-murati-56469.html la Ina, m-am tot intrebat ce gust o avea o mancare gatita cu castraveti murati... M-a bantuit si-n somn ciorba asta asa ca a trebuit s-o prestez sa ma conving.... Rezultatul? Mi-a placut mult! Pupici,Inuco...

 

INGREDIENTE

  • 5-6 castraveti murati
  • 1 ceapa mica
  • 2 morcovi potriviti
  • 3 linguri de ulei
  • 1,5l supa preparata din cuburi
  • 100 g paste marunte (cus-cus)
  • 200 g iaurt
  • 1 foaie de dafin
  • 1 felie gogosar murat
  • cca 50 gr. masline feliate
  • o lingurita de marar uscat
  • sare
  • piper
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de castraveti murati:

Curatam si spalam ceapa si morcovii.


Se taie ceapa marunt, morcovii se taie rondele si se calesc cca 5 minute in ulei la foc mic.


Castravetii murati se taie cubulete si se adauga in oala peste legumele sotate.


Lasam sa se caleasca inca 10 minute, adaugam supa, foaia de dafin, mararul uscat si lasam sa fiarba inca 10-15 min.


Adaugam gogosarul murat taiat fasii sau cubulete, maslinele feliate,sare si piper dupa gust si pastele cus-cus.


Iaurtul se dilueaza cu cateva linguri de ciorba fierbinte apoi se toarna in oala peste ciorba.


Pofta buna!






//
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

diaconta 1

09.02.2014, 12:45

N-am mancat niciodata,dar arata bine

Ina 1

09.02.2014, 14:36

Adevarul este ca si eu eram sceptica la a pune faina in ciorba, dar gandindu-ma ca-mi place mult Bechamel-ul, am riscat si bine am mai facut. Gustul supei se schimba radical

laura_n 1

10.02.2014, 18:24

iar balesc, iar zic sa fac...iar ma dau batuta )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de castraveti murati