Ciorba cu carne de porc

de Georgiana78 in Ciorbe, 2 Sep 2012 | 1836 vizualizari

 

Este delicioasa! Mi-a adus aminte de copilarie pt ca am avut bors de casa si parca m-am intors in casa bunicii...asa miros si gust a avut ciorbica....!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 3 cartofi potriviti
  • 3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 100 gr orez
  • 1 litru bors
  • optional 150 gr smantana
  • 1 legatura leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc:

- punem 3 litri de apa la fiert intr-o oala cu capac


- curatam legumele, le spalam si le tocam marunt


- spalam carnea si o taiem cubulete mici


- cand apa clocoteste punem legumele tocate, mai putin cartofii, lasam sa fiarba 5 minute dupa care adaugam carnea si cartofii


- cand carnea este aproape fiarta adaugam orezul si mai lasam 5-10 minute sa fiarba


- separat punem la fiert borsul, iar cand acesta a fiert se adauga in el leusteanul tocat marunt si sare- vreo 2 linguri si apoi se adauga in ciorba


- cine doreste poate sa adauge si smantana in ciorba si se mai lasa la fiert 5 minute (eu nu am pus smantana in ciorba pt ca sotul meu a dorit ciorba fara smantana...)


Si gata ciorbica....!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Georgiana78 1

08.09.2012, 00:53

Ma bucur ca iti place, este minunata....sa-mi spui daca ti-a placut cand o faci...!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:31

babi5 1

07.12.2014, 08:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc á la grec