Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 30 Apr 2011 | 5554 vizualizari

 

dupa atatea mancaruri grele asa bine a mers o ciorbita acra cu leustean, pe care il ador in ciorbele acre.

 

INGREDIENTE

  • 2 aripi de curcan
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • taitei
  • o legatura ceapa verde
  • leustean
  • zeama de varza
  • sare
  • tocana de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean:

Spalam si taiem aripile care mie imi par imense :D :)):)), le punem la fiert in apa rece.


Spumam de cate ori este nevoie si lasam sa fiarba bine, aproximativ 1:30 min, dupa care tocam legumele dupa preferinte si le punem in ciorba.


Cand cartofii sunt fierti adaugam si tocana de legume si lasam sa fiarba cateva minute, punem si taiteii si zeama de varza dupa gust si lasam sa mai dea cateva clocote pana fierb taiteii.


Potrivim gustul de sare si punem leusteanul tocat marunt.


Servim cu ceapa verde sau ardei iute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu zeama de varza si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:40

cristina

Dana Cristea - pusikmea 1

06.05.2011, 09:41

teo, te cred, mai ales daca stai la curte, la mine miroase in toata scara ))

adry88 1

06.05.2011, 11:03

foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza dulce, cu afumatura