Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Noi 2013 | 1938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 2-3 fire de caepa verde
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 dovlecel mic
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 2-3 cartofi
  • pastarnac
  • 1 morcov
  • telina
  • 1/2 l bors
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
  • leustean verde
  • 2-3 linguri cu bulion/suc de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker:

Spalam carnea in apa rece, atat cat apa sa ramana curata, si o punem la fiert in vasul aparatului alegand din MENU functia BOIL pentru 20 de minute.


Cand este necesar adunam cu o paleta spuma formata.


Dupa terminarea acestui program setam functia STEW pentru 50 de minute.


Intre timp, curatam legumele, le spalam si le tocam.


Cand timpul ramas ne indica 20 de minute, adaugam legumele tocate si le lasam sa fiarba impreuna pana la terminarea programului.


Potrivim de gust cu sare, adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul si setam din nou functia BOIL pentru 10-15 minute. La sfarsit adaugam verdeturile tocate. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Programul/functia BOIL necesita mare atentie. Nu il folositi mai mult de 10 minute, cu capacul inchis!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carne de porc - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

camelia75 1

08.11.2013, 14:24

Arata foarte bine!

babi5 1

07.12.2014, 08:05

Un mare like

Dya Daniela Andrei 1

07.12.2014, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu scarita afumata