Ciorba cu carnita de pui si porc

de nadina73 in Ciorbe, 3 Oct 2010 | 4612 vizualizari

 

Mai incape vorba?doar e cu bors de casa ,o minunatie de ciorba

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • ardei rosu 1
  • ardei verde1
  • 1 radacina telina mica
  • 250 g carne de poprc
  • 250 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 cartof mai mare
  • 1 cutie mica de mazare
  • sare
  • 2 cuburi vegeta naturala(by sylvia)
  • 2 cani de bors
  • 3 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnita de pui si porc:

Se curata morcovul si se taie cubulete sau se toaca mai mare, la fel telina si ardeiul rosu si verde.


Se calesc in putin ulei ,dupa care se pune carnea de pui si de porc taiate cubulete se pune 3 litri de apa si sare si ceapa intreaga se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac.


Cand carnea e fiarta se pun rosiile si cartofii taiate cubulete, se mai dau 2-3 clocote dupa care se pune 1 cutie mica de mazare din conserva. Se mai dau 2 clocote, se pune borsul, se potriveste de sare si acreala daca e cazul, iar la final se poate pune patrunjel verde tocat.


Se serveste atat simpla cat si cu smantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnita de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

04.10.2010, 12:28

nu am facut niciodata aceasta combinatie dar cred ca este tare gustoasa..............

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:54

si eu prezenta cu lingura-n mana

Corinuta 1

06.10.2010, 17:52

ai facut 2 in 1

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste