Ciorba cu coaste de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 3 Iun 2013 | 9007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coasta de porc
  • 4 linguri cu suc de rosii
  • 2 cartofi mari taiati cubulete
  • radacina de pastarnac
  • 2 fire de ceapa verde
  • radacina de telina
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 cepe albe
  • 2 rosii mici
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • leustean
  • tarhon
  • sare
  • 1/2 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu coaste de porc:

Spalam bine coastele (cand le-am cumparat am cerut sa mi le taie in jumatate pentru ca erau prea lungi) si le punem la fiert (cam 20-25 de minute) intr-o oala cu aproximativ 3 litri de apa rece, adunand spuma formata.


Separat, tocam legumele si le calim usor (optional) in 2-3 linguri cu ulei, dupa care le adaugam in ciorba si lasam sa fiarba la foc mic, in oala acoperita cu un capac. Punem cartofii taiati cubulete si lasam pe foc pana ce carnea este bine fiarta. Acum putem adauga borsul si sucul de rosii, potrivim de gust cu sare si lasam sa mai dea intr-un clocot, doua. Presaram tarhonul, patrunjelul si leusteanul si servim cu un ardei iute, iute!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

ANNA_46 1

04.06.2013, 00:33

O bunatate de ciorbita

Dya Daniela Andrei 1

04.06.2013, 08:34

Merci!

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 11:03

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu carne de porc