Ciorba cu dovlecel

de Rocsi in Ciorbe, 18 Iul 2010 | 4701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei nu prea mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • jumatate ardei galben
  • 2-3 cartofi noi  mari
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • ulei
  • piper
  • sare
  •  1 lingurita boia de ardei dulce
  • 200 gr smantana
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu dovlecel:

Mai intai pregatim toate legumele.


dovlecelul se spala,se curata de coaja si se taie cuburi nu prea mari.


cartofii se curata,se spala si se taie tot cuburi.


ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.


morcovul se curata de coaja,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.


ardeiul galben se taie patratele.


patrunjelul si mararul se spala si se toaca tot marunt.


intr-o oala cam de 4-5 litri ,se pun 2-3 linguri de ulei.


cand acesta s-a incins se pune dovlecelul ,cartofii si ceapa putin la inmuiat.


apoi peste se pune apa cat sa acopere destul de bine legumele.


lasam sa inceapa sa fiarba ciorba,iar apoi turnam si morcovul si ardeiul.


lasam sa fiarba la foc potrivit.


cand sunt aproape fierte legumele se pune sare,piper si boia de ardei dulce dar si verdeata.


mai dam un clocot adaugam borsul in functie de cat de acru il vrem si smantana.


mai dam cateva fierturi si gata ciorba.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

19.07.2010, 11:08

multumesc nadina si ana

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:10

foarte buna................

Rocsi 1

20.07.2010, 11:36

pup medi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta