Ciorba cu "lascute"

de nadina73 in Ciorbe, 26 Apr 2010 | 5884 vizualizari

 

este grozava cu ciolan afumat,eu nu am gasit de data acesta

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • radacina de paturnjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • costita(este mai bun cu ciolan afumat dar nu am gasit,de obicei gasesc)
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 1 cana de bors
  • sare
  • paste fainoase patratele (la noi se zic lascute)200g
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu "lascute":

Se curata zarzavaturile si se taie in bucati mai mari ,apoi se pun la fiert cu sare ,ceapa si ciolanu afumat(costita in cazul meu)


Cand ciolanul e fiert si zarzavaturile se pun pastele fainoase (lascutele) se lasa sa fierba bina apoi se pune borsul si pasta de tomate si se mai lasa sa dea 2 clococte apoi se stinge focul


Este o ciorba grozava si simplu de facut si foarte gustoasa


Se serveste cu smanatana si daca va place si ardei piscos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu "lascute"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

27.04.2010, 00:00

e foarte buna buni ,hai nu vi la o porite?ce zici buni?

Furnicuti 1

27.04.2010, 12:18

Excelenta ciorba, o sa o fac si eu cat de curand
5 furculite de la mine, desi cred ca erau mai utile 5 linguri

nadina73 1

27.04.2010, 23:33

asa e furnicuti multumesc mult esti tare draguta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan