Ciorba cu legume si carne de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 5626 vizualizari

 

eu pun oala la foc si incep ...si apoi ce iese...basta sa fie comestibil...hihihi....

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan, cu os
  • o vanata mai mica sau o jumatate
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • telina radacina si o tija
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • 3 linguri smantana pt gatit
  • sare, delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si carne de curcan:

Carnea se pune la foc si cand incepe sa dea in clocot se spumeaza foarte bine, apoi se adauga ceapa intreaga, telina si tija de telina intregi , ardeiul tot intreg si se lasa la fiert. Se sareaza. Carnea de curcan e mai atoasa decat cea de pui asa ca trebuie fiarta mai mult, deci lasam la foc cam o ora. Curatam si morcovii si-i taiem rondele apoi si-i adaugam in ciorba...punem si pasta de rosii...Lasam cam 10 minute, apoi adaugam vanata taiata cubulete mici si cartofii la fel. Acestea le punem ultima data fiindca fierb f repede. Mai lasam 10 minute sa fiarba si apoi adaugam smantana . Daca mai are nevoie se adauga delikat si eventual piper. Oprim focul, scoatem pe o farfurie bucata de carnita, scoatem din ciorba si ceapa, ardeiul si telina. (ardeiul se poate curata de pielita, toca si pune inapoi in ciorba). Carnea o desprindem fasiute si o adaugam inapoi in oala, asa se amesteca prin toata ciorbita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci a la grec