Ciorba cu legume si carne de curcan

de adasev12 in Ciorbe, 2 Oct 2011 | 3789 vizualizari

 

eu pun oala la foc si incep ...si apoi ce iese...basta sa fie comestibil...hihihi....

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan, cu os
  • o vanata mai mica sau o jumatate
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • telina radacina si o tija
  • 1 ardei
  • 2 morcovi
  • 3 linguri de pasta de rosii
  • 3 linguri smantana pt gatit
  • sare, delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu legume si carne de curcan:

Carnea se pune la foc si cand incepe sa dea in clocot se spumeaza foarte bine, apoi se adauga ceapa intreaga, telina si tija de telina intregi , ardeiul tot intreg si se lasa la fiert. Se sareaza. Carnea de curcan e mai atoasa decat cea de pui asa ca trebuie fiarta mai mult, deci lasam la foc cam o ora. Curatam si morcovii si-i taiem rondele apoi si-i adaugam in ciorba...punem si pasta de rosii...Lasam cam 10 minute, apoi adaugam vanata taiata cubulete mici si cartofii la fel. Acestea le punem ultima data fiindca fierb f repede. Mai lasam 10 minute sa fiarba si apoi adaugam smantana . Daca mai are nevoie se adauga delikat si eventual piper. Oprim focul, scoatem pe o farfurie bucata de carnita, scoatem din ciorba si ceapa, ardeiul si telina. (ardeiul se poate curata de pielita, toca si pune inapoi in ciorba). Carnea o desprindem fasiute si o adaugam inapoi in oala, asa se amesteca prin toata ciorbita.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu legume si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

adasev12 1

04.10.2011, 16:02

miuta...

Cris2711 1

05.10.2011, 10:47

si mie imi plac Ada

adasev12 1

08.10.2011, 10:32

cris, ma bucur

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta