Ciorba cu mini-perisoare de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 2 Apr 2014 | 1471 vizualizari

 

O ciorba simplu de preparat dar hranitoare si delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez
  • 1 pahar bulion de rosii
  • leustean uscat
  • marar uscat
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 lingura ulei
  • pt. perisoare :
  • 500 gr carne tocata de vitel
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1/2 lingurita pasta iute de ardei
  • sare
  • codite de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu mini-perisoare de vitel:

Puneti la fiert o oaqla cu 3l apa .


Curatati , spalati si taiati cubulete legumele pentru supa .


Puneti legumele la fiert . Sarati.Adaugati orezul .


Amestecati carnea cu ou, pesmet , sare , pasta de ardei iute si verdeata .


Formati cu mana unsa cu putin ulei perisoare cat mai mici posibil .


Puneti perisoarele la fiert si fierbeti 15 minute .


La sfarsitul fierberii adugati bulionul de rosii .


Dregeti gustul cu putin marar, leustean si patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Reduceti focul in momentul in care puneti perisoarele la fiert . Daca supa clocoteste prea tare riscati ca perisoarele sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu mini-perisoare de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Lavinia 1

03.04.2014, 14:44

foarte gustoasa ciorbita

Luckycake 1

06.04.2014, 23:26

printre preferatele mele

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:27

Buna ciorbita de perisoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta