Ciorba cu os de porc si gulie

de mihaelar63 in Ciorbe, 5 Ian 2015 | 8363 vizualizari

 

Imi place asa prepar ciorbe diverse . De gulie nu am mai mancat de mult timp .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 gulie
  • 1 lingura pasta dulce de ardei
  • 1 pahar bulion rosii
  • 1 os porc
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu os de porc si gulie:

Osul de porc  se opareste cu apa clocotita . Se pune la fiert in apa sarata .

Legumele se curata , se spala si  se toaca  marunt cuburi / rondele . Gulia se taie in cuburi mai mari.

Caliti  in putin ulei ceapa rosie , ceapa verde , morcovul si ardeiul iute .

Puneti legumele calite in oala unde fierbe osul de  porc.

Dupa 15 minute se aduga gulia si pasta de ardei  . Fierbeti inca 10 minute impreuna .

Adugati  sucul de rosii si dregeti gustul cu sare daca este nevoie .

Daca frunzele de la gulie sunt crude taiati-le si pe acestea in ciorba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu os de porc si gulie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

06.01.2015, 10:01

Buna!

elucubratiiculinare 1

06.01.2015, 16:36

gustos

mirela0911 1

08.01.2015, 13:56

Cat de bine arata! Mi s-a facut foame!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu carne de vita