Ciorba de vita dreasa cu ou

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 15 Dec 2013 | 11378 vizualizari

 

INGREDIENTE

Alegeti cantitatile in functie de numarul portiilor dorite:

  • 500 g carne de vita (muschi/rasol)
  • bors de putina
  • cartofi
  • ardei gras verde
  • ardei gras rosu
  • ceapa
  • praz
  • morcov
  • pastarnac
  • dovlecel
  • telina
  • rosii
  • 2 oua mari
  • bulion/suc de rosii
  • sare dupa gust
  • leustean si patrunjel proaspete
  • ardei iute si smantana pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vita dreasa cu ou:

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite si o punem la fiert in apa rece,  adunand spuma formata. Intre timp, tocam legumele  si le calim in putin ulei.  Le adaugam in ciorba, lasam sa dea in clocot si adaugam cartofii taiati cuburi.  Potrivim de gust cu sare , adaugam bulionul/sucul de rosii si borsul, numai dupa ce cartofii sunt bine fierti!. Lasam ciorba  sa dea in clocot si inainte de a opri focul, adaugam ouale batute spuma.  Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt. Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vita dreasa cu ou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ''potroace''