Ciorba cu oua

de Lau in Ciorbe, 10 Mar 2011 | 2529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • zarzavat
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • leustean
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • sare dupa gust
  • piper
  • bors pentru acrit
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 20 ml ulei
  • fidea
  • 3 cartofi
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oua:

Se pune apa intr-o oala, se adauga zarzavatul, ceapa curatata si taiata marunt si bulionul. Curatam si taiem morcovul felii. Se curata cartofi , se spala si se adauga in oala, leusteanul, 1 foaie de dafin se pune la fiert. Cand aproape au fiert morcovul si cartofii, se adauga fideaua, se mai lasa sa traga un clocot dupa care se adauga borsul si sare dupa gust, piperul, mararul. Se mai lasa 5 minute dupa care se adauga cate un ou, adaugam patrunjelul tocat si acoperim. Stingem focul sau lasam focul mic pana se ridica ouale deasupra.


 

TIPS-URI

1

nu amestecam pana nu se ridica ouale deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

11.03.2011, 16:49

interesanta ciorba

Lau 1

11.03.2011, 17:32

gina,mirela

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu pastai