Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos

de mihaelar63 in Ciorbe, 9 Ian 2016 | 1075 vizualizari

 

  Dorind sa schimb gustul perisoarelor am pus ardei tocat in ele . Diferenta de gust o face si otetul cu leustean folosit la acrirea ciorbei .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 tije telina apio
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri orez
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri leustean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 cana smantana

Perisoare :700 carne tocata piept de cocos

  • 3 linguri pasta ardei
  • 2 linguri patrunjel verde tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • 1 fir ceapa verde tocata marunt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos:


  1. Amestecati toate ingredientele pentru perisoare si puneti vasul la rece in frigider .

  2. Legumele se spala si se toaca cubulete .

  3. Caliti /sotati usor legumele in ulei . Adugati 3 l apa . Sarati . Fierbeti la foc domol .

  4. Scoateti compozitia pentru perisoare de la rece si formati mici perisoare cu mainile unse cu putin ulei .

  5. puneti perisoarele la fiert avand grija ca zeama sa nu clocoteasca prea puternic .

  6. Daca zeama clocoteste prea puternic candse pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .

  7. Dupa 10-15 minute acriti ciorba dupa gust cu leustean in otet .Piparati.

  8. Gustati si sarati/acriti/ piparati daca mai este nevoie .

  9. Dregeti ciorba cu smantana diluata cu zeama calda .

  10. Serviti ciorba cu patrunjel verde si ceapa , ardei iuta , ridichi .

 

TIPS-URI

1

Orezul pentru perisoare se omogenizeaza mai bine daca este fiert in prealabil.

2

Perisoarele se modeleaza mai usor folosind putin ulei pe palme .

3

Daca zeama clocoteste prea puternic cand se pun perisoarele exista riscul ca acestea sa se deformeze sau sa se imprastie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare ardeiate de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

-Licurici- 1

10.01.2016, 11:38

tare buna-i ciorbita!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:29

ce gustoasa

noiinbucatarie 1

06.02.2016, 02:23

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta