Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Mai 2014 | 1534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru ciorba avem nevoie de:
  • 2 rosii mari
  • doi cartofi
  • un morcov
  • un pastarnac
  • o bucata de telina
  • o ceapa uscata mare
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • o legatura de ceapa verde
  • sare dupa gust
  • o lingura cu ulei
  • 700 ml bors de putina
  • o lingura cu bulion/suc de rosii
  • cateva fire de leustean si patrunjel proaspete
  • Pentru perisoare avem nevoie de:
  • 500 gr piept de pui dezosat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker):

Legumele se toaca marunt si se pun la fiert in vasul multicooker-ului, folosind programul BOIL. Cand incepe sa dea in clocot, se adauga cartofii taiati cuburi si se continua fierberea pana ce acestia sunt bine patrunsi.


Intre timp pregatim compozitia pentru perisoare. Tocam pieptul de pui, condimentam carnea cu sare si piper dupa gust si adaugam oul, omogenizand ingredientele.


Ciorba o potrivim de gust cu sare, adaugam o lingura cu ulei si apoi, din compozitia de carne, formam perisoarele una cate una, punandu-le in ciorba. Le fierbem pana ce se ridica la suprafata, coloram cu bulion/suc de rosii si acrim cu bors de putina. Dupa ce da intr-un clocot, doua, presaram verdeturile proaspete, tocate marunt. O servim calda. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Dya Daniela Andrei 1

23.05.2014, 22:40

Va multumesc tuturor si va pup cu drag!

Krystyan Trendy 1

24.05.2014, 10:31

ce ciorbica buna!

Dya Daniela Andrei 1

24.05.2014, 14:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu fidea si pasta de tomate