Ciorba cu perisoare de pui si leustean

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Aug 2018 | 4228 vizualizari

 

 Ciorbita aceasta preparata ,,pe repede inainte "' a  avut un gust senzational.
 Bineinteles pentru perisoare am folosit piept de pui. Acestea au devenit favoritele mele.
Am dorit o ciorba care sa nu fie foarte consistenta. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui de casa
  • 2 morcovi
  • 2 +1 cepe verzi
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri leustean verde tocat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui si leustean:

  1. Curatati si spalati ceapa si morcovii.
  2. Feliati rondele morcovul.
  3. Taiati rondele ceapa.
  4. Sotati usor in ulei 2 cepe si morcovii 
  5. Adaugati orezul si puneti 2 l apa. Sarati.
  6. Intr-un maruntitor puneti carnea de pui taiata, piper, sare, patrunjelul verde si o ceapa.
  7. Maruntiti. Sarati. Formati din amestecul de carne perisoare rotunde.
  8. Perisorele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.
  9. Pentru modelarea perisoarelor, udati din cand in cand palmele.
  10. Reduceti intensitatea fierberii si introduceti perisoarele.
  11. Dupa 10 minute se adauga bulionul si leusteanul tocat.
  12. Gustati si sarati / condimentati daca mai doriti.

                              Sa aveti pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Perisoarele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.

2

Pentru modelarea perisoarelor udati din cand in cand palmele.

3

La servire cine doreste poate sa puna smantana sau iaurt gras.

4

Seviti ciorba insotita de ardei iute si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui si leustean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec