Ciorba cu perisoare de pui si leustean

de mihaelar63 in Ciorbe, 20 Aug 2018 | 4156 vizualizari

 

 Ciorbita aceasta preparata ,,pe repede inainte "' a  avut un gust senzational.
 Bineinteles pentru perisoare am folosit piept de pui. Acestea au devenit favoritele mele.
Am dorit o ciorba care sa nu fie foarte consistenta. Rezultatul a fost mai mult decat multumitor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui de casa
  • 2 morcovi
  • 2 +1 cepe verzi
  • 4 linguri ulei
  • 4 linguri orez
  • 2 linguri leustean verde tocat
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • 1 pahar bulion rosii
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui si leustean:

  1. Curatati si spalati ceapa si morcovii.
  2. Feliati rondele morcovul.
  3. Taiati rondele ceapa.
  4. Sotati usor in ulei 2 cepe si morcovii 
  5. Adaugati orezul si puneti 2 l apa. Sarati.
  6. Intr-un maruntitor puneti carnea de pui taiata, piper, sare, patrunjelul verde si o ceapa.
  7. Maruntiti. Sarati. Formati din amestecul de carne perisoare rotunde.
  8. Perisorele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.
  9. Pentru modelarea perisoarelor, udati din cand in cand palmele.
  10. Reduceti intensitatea fierberii si introduceti perisoarele.
  11. Dupa 10 minute se adauga bulionul si leusteanul tocat.
  12. Gustati si sarati / condimentati daca mai doriti.

                              Sa aveti pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Perisoarele se vor modela mai usor daca amestecul a stat la rece timp de 15 minute.

2

Pentru modelarea perisoarelor udati din cand in cand palmele.

3

La servire cine doreste poate sa puna smantana sau iaurt gras.

4

Seviti ciorba insotita de ardei iute si ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui si leustean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.08.2018, 21:02

Din ciorbita asta vreau doua portii! Este super buna!

dantes 1

26.08.2018, 09:09

Buna!

miki_a 1

29.08.2018, 04:46

Îmmmmm...l-ai făcut exact cum îmi place !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din carne de porc si taitei de casa